Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-03@06:35:03 GMT

درمان طلایی سردرد های مزمن با گیاه رزماری

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۹۲۹۷۹

گروه اجتماعی- درمان بیماری های متعدد مساله ایست که عقل در آن به بن بست می رسد؛ در این بین، در طب سنتی گیاهانی داریم که خواص مختلفی دارد و برای درمان بسیاری از بیمای های صعب العلاج مفید است.گیاه رزماری، گیاه بومی حوزه مدیترانه است و به طور گسترده در آب و هوای معتدل پرورش داده می‌شود. اکلیل کوهی به طور خودرو بر روی صخره‌ها و تپه‌های ساحلی مدیترانه به عمل می ‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اجتماعی- رزماری گیاهی بوته‌ای و همیشه سبز است با شاخه های متعدد به ارتفاع تقریبی 1.5 متر می رسد و برای درمان بسیاری از بیماری ها از آن استفاده می شود.

از کدام قسمت های این گیاه استفاده می کنیم؟

از سرشاخه های برگدار و گلدار آن برای درمان در طب سنتی استفاده می گردد.

بیشتر بخوانید: خواص معجزه آسای سیاه دانه آیا کافئین علاوه بر ایجاد میگرن می‌تواند آن را درمان کند؟ درد پشت سر نشانه چیست؟

 

خواص درمانی اکلیل کوهی

بیماری های روماتیسمی، مشکلات گردش خون، مشکلات هاضمه. سردرد، خستگی مفرط، سرگیجه، ضعف حافظه، درمان اگزما، ضد درد، دردهای عضلانی، درد های عصبی گذرا، سیاتیک، مدر و ضد عفونی کننده.

از رزماری به چه روش های می توان استفاده کرد؟ پودر چای عصاره روغن موارد مصرف رزماری در طب سنتی

بهبود زخمهای کهنه، ادرار اور، قاعده اور، ضد نفخ، پاک کننده ریه و سرفه های مزمن، درمان اب اوردگی، درد کبد، دفع یرقان سوداوی، صفراآور، شکستن سنگ کلیه و مثانه و مجاری ادراری .

مقدار مجاز مصرف

4 تا 6 گرم  بصورت دمکرده 3 بار در روز هر بار 2 گرم معادل یک قاشق مرباخوری و پودر شده بعنوان ادویه و چاشنی

موارد منع و احتیاط مصرف

بارداری و شیر دهی، مبتلایان به آسم و برونشیت، مصرف موضعی روی زخم و سوختگی

مزایای استفاده از رزماری بهبود عملکرد مغز محافظت از مغز مبارزه با سرطان محافظت از پوست و ایجاد شادابی و طراوت پوست کاهش درد درمان سرفه رشد مو مبارزه با آرتروز

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: طب سنتی سردرد آسم بارداری پوست سرطان طب سنتی گیاه رزماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۲۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی

آفتاب‌‌نیوز :

در گذشته از خردشدۀ گیاه برگ بو، برای جلوگیری از بروز عفونت­های موضعی و درمان آن‌ها استفاده می­شد. استفاده از روغن برگ بو به عنوان نگهدارندۀ مواد غذایی کارآمد گزارش کردند. درحال حاضر از روغن برگِ بو به عنوان مادۀ نگه دارنده وادویه در صنایع غذایی ازجمله تهیۀ ترشی و خیارشوراستفاده می­شود. برگِبو گیاهی اروماتیکی است که از زمان‌های قدیم به عنوان ادویه در غذا‌های مدیترانه‌ای و جز دارو‌های سنتی برای درمان چندین بیماری عفونی استفاده می‌شد.

چندین مطالعه در مورد تأثیر عصارۀ گیاه برگِ بو بر باکتری­های مختلف انجام شده است. نتایج نشان دهندۀاثر ضدباکتریال عصاره بر باکتری‌های استافیلوکوک اورئوس، اشرشیاکلی و سودوموناس ائروژینوژا بو که بالاترین فعالیت ضدباکتریایی عصارۀ گیاه برگ بو بر باکتری استافیلوکوک اورئوس است. با توجه به تأثیر بیشتر عصاره­ الکلی برگِ بو بر باکتری گرم مثبت می­توان مشخص کرد که نتیجه تاثیر ترکیبات فنولی باعث ایجاد اختلال در دیواره سلولی این نوع باکتری‌ها می‌شود؛ و باکتری‌های گرم منفی به دلیل ماهیت غشا سلولی که به علت داشتن لیپوپلی ساکارید مانع تجمع ترکیبات و عصاره‌های گیاهی در غشای سلولی شده و در نتیجه نفوذ کمتری دارند.

دراین بین، نتایج ضدباکتریال عصاره‌های منطقۀ‌های مختلف نشان داد فعالیت ضدباکتریایی این گیاه تحت تأثیر عواملی همچون میزان مواد غذایی موجود در خاک، شرایط اقلیمی منطقه، بارندگی، ارتفاع و دماست.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها
  • فواید و خواص آب سیب‌زمینی
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • جلوگیری از حمله قلبی با خوردن عرق این گیاه
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو